Totaaldak onderhoudsplan

Helaas is het in veel gevallen niet mogelijk een dak 100% onderhoudsvrij te maken. In die gevallen kunt u een onderhoudsplan op uw dak af te sluiten. Hierdoor weet u zeker dat uw dak de maximale levensduur gaat behalen en dat eventuele problemen worden verholpen. Die problemen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit vuil van de bomen, enzovoort. Maar ook de controle die dan tegelijkertijd wordt uitgevoerd, kan ervoor zorgen dat mocht er iets niet goed zijn, daar geen verdere problemen van komen. Het is altijd beter om te voorkomen dan genezen. Het onderhoudsplan varieert in prijs ten opzichte van oppervlakten van uw dak. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op voor het opstellen van een onderhoudsplan.

De onderhoudsplannen bestaan uit 2 varianten, namelijk:

-Standaard onderhoudsplan. Deze kunt u afsluiten op uw bestaande of nieuwe dak. Afhankelijk van het plan komen wij een aantal keer per jaar langs om het dak schoon te houden en te controleren.

-Het totaaldak onderhouds-/renovatie plan. Deze kunt u afsluiten op uw bestaande of nieuwe dak. Zelfde als bovenstaande, alleen betaalt u een kleine extra bijdrage en als uw dak aan vervanging toe is, ontvangt u van Totaaldak een geheel nieuw dak zonder verdere kosten.

Joomla SEF URLs by Artio